2024 Dünya Vape Fuarı'nda 'En İyi İnovasyon' ödülünü PUFF kazandı

2024 Dünya Vape Fuarı'nda 'En İyi İnovasyon' ödülünü PUFF kazandı

Ticaret fuarı organizatörünün verdiği bu onur, markanın hızla büyüyen sektördeki yenilikleri teşvik etme ve teşvik etme konusuna odaklanmasının yanı sıra yetişkin kullanıcı deneyimini merkeze yerleştirme konusunda sarsılmaz kararlılığı nedeniyle PUFF'a verildi.

PUFF yıllardır sektörün ilerlemesinin arkasında yer alıyor. 2024 Dünya Vape Show'da PUFF, atomizasyon teknolojisi, yenilikçi konfigürasyonlar, sansasyonel özellikler ve kapsamlı bir lezzet koleksiyonu dahil olmak üzere alanlarda çığır açan yenilikleri tanıtıyor.

Mesh Coil teknolojisi üzerine yıllarca süren derinlemesine araştırmalarla desteklenen, DUAL MESH ve TRIPLE MESH tarafından desteklenen en yeni ürünleri tanıtıyor.

Dikkatler aynı zamanda akıllı özelliklerle geliştirilen sürükleyici kullanıcı deneyimine de odaklanıyor. Ayrıca markanın devam eden Ar-Ge çalışmaları sürekli olarak yeni lezzet bileşenlerinin tanıtılmasına ve bunların güvenliğinin sağlanmasına odaklanıyor.

PUFF Hakkında

 

Küresel elektronik sigara endüstrisinde öncüdür. 2018'deki kuruluşundan bu yana, geniş yelpazedeki zarar azaltma ürünleriyle farklı bir deneyim sunarak yeni sınırlar keşfediyor.

 

Dünya çapında on milyonlarca yetişkin kullanıcı tarafından tercih edilen ve tavsiye edilen lider bir marka olarak sarsılmaz sorumluluğuyla uyumluluğa, gençlerin erişimini önlemeye ve sürdürülebilir büyümeye kendini adamıştır.

Sorularınız için lütfen support@pufftech.com ve info@puffbar.eu ile iletişime geçin.

Yayınlanan 2024-06-29 Puff Bar Makaleler 200

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menü